Wat is mijn accountnaam?
Uw accountnaam is het volledige emailadres.
Wat is mijn wachtwoord?
U heeft uw wachtwoord van ons gehad bij het aanmaken van uw account of zelf ingesteld.

Bent u uw wachtwoord kwijt dan kunt u enkel het wachtwoord resetten. Wachtwoorden worden namelijk enkel versleuteld opgeslagen.

Resetten kan door in te loggen op de Klantenservice, selecteer uw domein door op Wijzig Instellingen te klikken. Onder E-mail treft u dan uw mailbox aan. Hier kunt u het wachtwoord aanpassen.
Welke mailservers moet ik instellen
Zowel de inkomende mailserver als uitgaande mailserver is mail.forcezhosting.nl

Wanneer u uw emailadres handmatig instelt dient u voor de uitgaande mailserver bij de geavanceerde instellingen het volgende in te voeren:

1. Kies als serverpoort voor uitgaande mail, poort 587
2. Voor de server voor uitgaande email (SMTP) is verificatie vereist, voor authentificatie kunt u dezelfde gegevens gebruiken als de inkomende mailserver.
Ik heb het bericht gehad: Uw mailbox is bijna vol! Wat nu?
Standaardmailboxen zijn maximaal 250Mb groot. Indien u die limiet overschrijdt kunt u twee dingen doen:

1. Zorg ervoor dat uw emailprogramma géén kopie van de berichten op onze server achterlaat (of in ieder geval maar een beperkt aantal dagen). U kunt dit in uw emailprogramma instellen in de geavanceerde instellingen van uw mailbox.
2. Log in via webmail en verwijder de berichten handmatig.

Helaas kunnen wij uw mailbox niet meer legen. Wij kennen uw wachtwoorden niet. Wilt u via webmail uw online opslag opruimen dan dient u dit zelf te doen.
Kies ik POP3 of IMAP?
Wij raden het gebruik van IMAP af, er blijft dan immers een kopie van de berichten op onze server achter. De kans is groot dat u binnen korte tijd de opslaglimiet van 250Mb overschrijdt. Kies daarom liever voor POP3.

Wilt u voor IMAP kiezen omdat u op zoek bent naar een grote mailbox die op al uw apparaten synchroniseert dan is onze Cloud Mail een betere oplossing. Bekijk de informatie
Waar tref ik webmail aan?
U kunt uw webmail altijd raadplegen via webmail.forcezhosting.nl

Webmail is ontwikkeld wanneer u onderweg snel even uw laatste mail wilt checken. Het is geen alternatief voor een mailprogramma. Zoekt u een alternatief om uw mail altijd en overal via het web te kunnen raadplegen dan raden we u aan gebruik te maken van Cloud Mail.
Hoe groot is mijn opslagcapaciteit?
Maakt u gebruik van standaard mailboxen van uw hostingaccount dan heeft uw account een harde limiet van 250Mb. Indien die limiet is overschreden, dan kan er geen mail meer bij.

Heeft u een Cloud Mailbox à 8 euro per maand dan heeft uw mailbox een softe limiet van 10Gb. Indien uw mailbox dit quotum overschrijdt nemen we op basis van fair-use contact met u op.